ΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑ
Eshop

Λαμπάδες και πασχαλινά δώρα & Bazaar 18-19-20 Απριλίου στο Μετρό Συντάγματος

Φέτος το Πάσχα, επιλέγουμε λαμπάδες και πασχαλινά διακοσμητικά από τα Παιδικά Χωριά SOS, βοηθώντας με κάθε αγορά τα παιδιά και τις οικογένειες που υποστηρίζουν σε όλη την Ελλάδα, με στόχο κάθε παιδί να μεγαλώνει με ασφάλεια, σεβασμό και αγάπη.

 

Στις 18, 19, 20 Απριλίου 2024, θα πραγματοποιηθεί το πασχαλινό bazaar του Οργανισμού στο Μετρό Συντάγματος (09:00 – 21:00), όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να κάνουν τις πασχαλινές αγορές τους, επιλέγοντας από δώρα και λαμπάδες που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους και διακοσμητικά που θα αναδείξουν κάθε γωνιά του σπιτιού, του κήπου και της βεράντας και θα χαρίσουν μια πασχαλινή πινελιά χαράς στους χώρους μας.

 

Παράλληλα, όλη η πασχαλινή συλλογή είναι διαθέσιμη στο eshop των Παιδικών Χωριών SOS, απ’ όπου μπορούμε να επιλέξουμε από μία ποικιλία πασχαλινών δώρων, λαμπάδων, αλλά και ηλεκτρονικών πασχαλινών καρτών για να ευχηθούμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα και συναδέλφους.

 

Με κάθε αγορά, μικρή ή μεγάλη, από το πασχαλινό bazaar ή από το e-shop του Οργανισμού στέλνουμε το δικό μας μήνυμα αγάπης, στηρίζοντας το σημαντικό έργο των Παιδικών Χωριών SOS.

 

Τελευταία άρθρα