ΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑ
Eshop

Ένας αγώνας βόλεϊ για καλό σκοπό

Το Σάββατο το βράδυ στις 11/1 βρέθηκαν αντιμέτωπες οι γυναικείες ομάδες βόλεϊ της Α1 Εθνικής Κατηγορίας ΘΕΤΙΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ για καλό σκοπό αλλά και για να τιμήσουν τη μνήμη ενός ξεχωριστού ανθρώπου του αθλητισμού και προπονητή της ομάδας ΘΕΤΙΣ Βούλας.

Οι αθλήτριες των δύο ομάδων αγωνίστηκαν με δύναμη στο γεμάτο από θεατές κλειστό γήπεδο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ στη Βούλα. Το  παιχνίδι έληξε με νίκη την ΘΕΤΙΣ αλλά στην πραγματικότητα με νικητές την αλληλεγγύη και την ευαισθησία αθλητριών, παραγόντων και θεατών, μεταξύ των οποίων ήταν 22 παιδιά από το Παιδικό Χωριό SOS Βάρης, καθώς όλα τα έσοδα του αγώνα δόθηκαν για την υποστήριξη των παιδιών, ενώ τρόφιμα συγκεντρώθηκαν για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Ο αγώνας αφιερώθηκε στη μνήμη του ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ και στο έργο που επιτέλεσε ως προπονητής στη ΘΕΤΙΣ ΒΟΥΛΑΣ.

Μετά τον αγώνα  οι αθλήτριες των δύο ομάδων μοίρασαν δώρα και μπάλες στα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS  και χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος της ΘΕΤΙΣ ΒΟΥΛΑΣ κ. Αναστάσιος Τριανταφύλλου και ο Δήμαρχος 3Β κ. Γρηγόρης Κωσταντέλος.

Τελευταία άρθρα