ΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑ
Eshop

Επίσκεψη Στελεχών και Βουλευτών της ΝΔ στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης

Την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλο Μαρινάκη, τον Διευθυντή του γραφείου του Πρωθυπουργού Στέλιο Κονταδάκη, τον πνευμονολόγο και μέλος του ΔΣ του Ασκληπιείου Βούλας Λεωνίδα Πιλιλίτση, την Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Ανατολικής Αττικής Βανίτα Σωφρόνη, τους βουλευτές και στελέχη της ΝΔ Βασίλη Οικονόμου και Διονύση Χατζηδάκη, καθώς και τον Πρόεδρο και μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο της Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης. Επίσης, στην επίσκεψη παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης  Γρήγορη Κωνσταντέλλο, ο Αντιδήμαρχο και φίλοι της τοπικής κοινωνίας.

 

Ο Γενικός Γραμματέας του ΔΣ μας Κωνσταντίνος Σουρίκας και ο Διευθυντής του Χωριού Μενέλαος Τσαούσης, τους υποδέχθηκαν και τους ενημέρωσαν για τα προγράμματα, το έργο μας και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε. Τέλος, τους ξενάγησαν στους χώρους του Χωριού, όπου συνομίλησαν με το προσωπικό και τα παιδιά και γνωρίστηκαν με μία από τις οικογένειες που διαμένουν εκεί, με την ευκαιρία της επίσκεψης ενός από τα σπίτια μας.

 

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης, ευχαρίστησε το προσωπικό και τους υπεύθυνους του Χωριού για την προσφορά τους, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι τιμή για μας να βρισκόμαστε εδώ και να αναδεικνύουμε σε κάθε ευκαιρία το έργο σας».

 

Τελευταία άρθρα