ΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑ
Eshop

Συνεργασία Παιδικών Χωριών SOS και myPOS για ανέπαφες δωρεές

Πρόσφατα, εγκαινιάσαμε τη συνεργασία μας με την Ευρωπαϊκή FinTech myPOS που σκοπό έχει τη διευκόλυνση της διαδικασίας των δωρεών, μέσω καρτών, για άμεση και γρήγορη πρόσβαση στα κεφάλαια. Η myPOS είναι γνωστή ως η πρώτη και μοναδική FinTech στην Ευρώπη, που προσφέρει στους πελάτες της άμεση πρόσβαση σε όλα τα χρήματα που προέρχονται από πληρωμές με κάρτες στα myPOS τερματικά, αλλά και online. Η εταιρεία προσφέρει πολλά σύγχρονα εργαλεία πληρωμών, συμπεριλαμβανομένων έξυπνων και παραδοσιακών τερματικών POS.

Στο πλαίσιο της νέας αυτής συνεργασίας, έχουμε τη χαρά και την ευκαιρία να δημιουργήσουμε τα δικά μας ηλεκτρονικά σημεία δωρεών. Τα σημεία όπου έχουν τοποθετηθεί τα τερματικά POS είναι επιλεγμένα καταστήματα Jumbo και Starbucks στην Αθήνα, τα οποία δίνουν τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε θέλει να συμβάλει στο έργο μας, να πραγματοποιήσει τη δωρεά του με μία απλή κίνηση, μέσω τραπεζικής κάρτας, smartphone ή φορητών συσκευών NFC.

«Επιλέξαμε τη myPOS, για πολλούς λόγους.», εξηγεί η Μαρία Μανιάτη, υπεύθυνη επιχειρήσεων των Παιδικών Χωριών SOS. «Ο βασικότερος λόγος είναι φυσικά η αξιοπιστία της εταιρείας, καθώς και το ότι η myPOS έχει αναπτύξει ένα σύστημα που μπορεί να μας βοηθήσει να λαμβάνουμε δωρεές με τον ευκολότερο τρόπο, απλά ακουμπώντας μια κάρτα σε ένα τερματικό POS. Ελπίζουμε ότι με τα myPOS τερματικά, θα μπορέσουμε να συγκεντρώσουμε περισσότερες δωρεές που θα μας βοηθήσουν να συνεχίσουμε το έργο μας για κάθε παιδί που έχει ανάγκη».

Τα FinTech προϊόντα διευκολύνουν τη διαδικασία της προσφοράς και δίνουν τη δυνατότητα στους καταναλωτές να κάνουν τη διαφορά. Η myPOS, έχοντας ένα πλούσιο ιστορικό συνεργασίας με μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, μεταξύ των οποίων και τα Παιδικά Χωριά SOS της Λιθουανίας, στα οποία παρείχαν 100 συσκευές myPOS Mini σε καταστήματα λιανικής, παρέχει για τις δωρεές δύο τύπους τερματικών POS, τα myPOS Mini και myPOS Go.

Τελευταία άρθρα