ΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑ
Eshop

Υπάρχει σχολείο για Μητέρες;

Κι όμως, υπάρχει!

 

Στα Παιδικά Χωριά SOS εδώ και χρόνια έχουμε δημιουργήσει μία εκπαιδευτική σχολή για τις υποψήφιες Μητέρες SOS, στην οποία «διδάσκεται» τι σημαίνει να φροντίζει και να υποστηρίζει κανείς παιδιά τα οποία δεν μπορούν να μεγαλώσουν με τη βιολογική τους οικογένεια.

Σήμερα, μετά από μία γεμάτη εβδομάδα, άλλος ένας κύκλος εκπαίδευσης ολοκληρώθηκε χαρίζοντας σε όλους μας πλούσιες εμπειρίες και πολλές συγκινήσεις. Οι υποψήφιες Μητέρες SOS είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν με άμεσο και βιωματικό τρόπο τόσο από το επιστημονικό προσωπικό των Παιδικών Χωριών SOS, όσο και από τους εξαιρετικούς συνεργάτες μας που πάντα συνδράμουν με χαρά στο έργο μας! Επίσης, είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν το προσωπικό φροντίδας των Παιδικών Χωριών SOS, να μοιραστούν τις ανησυχίες τους και να ανταλλάξουν καλές πρακτικές φροντίδας και παιδαγωγικής πλαισίωσης.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις υποψήφιες Μητέρες SOS για την αφοσίωσή τους, δείχνοντάς μας για ακόμη μία φορά ότι η έμφυτη αγάπη μπορεί να επουλώσει και τις πιο δύσκολες εμπειρίες του παρελθόντος.

Η εβδομάδα ολοκληρώθηκε με την απονομή των βεβαιώσεων παρακολούθησης από την κα Αλεξάνδρα Λύγγρη, Υπεύθυνη του Τμήματος Προσωπικού και τον κ. Παναγιώτη Σοφίο, Διευθυντή της Παιδαγωγικής Υπηρεσίας των Παιδικών Χωριών SOS.

Τελευταία άρθρα