ΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑ
Eshop

Χιλιόμετρα αγάπης από τους ποδηλάτες του GBI

Το Global Biking Initiative (GBI) ξεκίνησε το 2008, από μια παρέα Γερμανών ποδηλατών και από τότε κάθε χρόνο εξελίσσεται, αναπτύσσεται, αποκτώντας όλο και μεγαλύτερη σημασία. Από το 2008, οι συμμετέχοντες της ελληνικής αποστολής του GBI κάνουν ποδήλατο, ακόμη και υπό αντίξοες συνθήκες, με στόχο τη συγκέντρωση δωρεών για την υποστήριξη του έργου μας.

Φέτος, οι ποδηλάτες του GBI Hellas διήνυσαν συνολικά 830 χλμ., μέσα σε επτά ημέρες, ξεκινώντας από τη Δανία, περνώντας στη Σουηδία, στην Πολωνία και φτάνοντας τέλος στη Γερμανία, όπου ολοκλήρωσαν τη διαδρομή τους.

 

 

«Έχοντας γνωρίσει από κοντά το έργο των Παιδικών Χωριών SOS, πιστεύουμε ότι αξίζει κάθε υποστήριξη που μπορούμε να προσφέρουμε. Για εμάς το τελικό αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο: η ποδηλατική μας υπέρβαση θα έχει βοηθήσει παιδιά που μας έχουν ανάγκη!», αναφέρει χαρακτηριστικά η ελληνική ομάδα του GBI. Μετά από τα δύο δύσκολα χρόνια πανδημίας, που τους κράτησαν μακριά από τον ετήσιο στόχο τους, νιώθουμε απίστευτα χαρούμενοι και υπερήφανοι για όλους τους και για την επιστροφή τους σε αυτό που αγαπάνε τόσο.

 

Τελευταία άρθρα