ΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑ
Eshop

Συμμετέχουμε στην Eβδομάδα Δράσης για τους Παγκόσμιους Στόχους, in action SDGs Week

Οι 17 Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης εκφράζουν τις σύγχρονες παγκόσμιες προκλήσεις για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου χωρίς φτώχεια, πείνα και ανισότητες – έναν κόσμο με αξιοπρεπή εργασία και καλή εκπαίδευση, χωρίς την απειλή της κλιματικής αλλαγής, που μέσα από τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης, θα μεριμνά για τις ανάγκες όχι μόνο της σημερινής γενιάς αλλά και των μελλοντικών γενεών.

Ανταποκρινόμενοι στη διεθνή στρατηγική του ΟΗΕ για την προώθηση των 17 Παγκόσμιων Στόχων που υλοποιείται κάθε Σεπτέμβριο, φέτος συμμετέχουμε και εμείς στην «Eβδομάδα Δράσης για τους Παγκόσμιους Στόχους, in action SDGs Week» του Quality Net Foundation.

Διάβασε παρακάτω πώς συμβάλλουμε στους 17 Παγκόσμιους στόχους του ΟΗΕ με σκοπό να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον.

Στόχος 1: Μηδενική Φτώχεια. Στηρίζουμε οικογένειες σε κρίση με σκοπό την αποκατάσταση της ικανότητάς τους να ανταποκριθούν στις ανάγκες της καθημερινότητας.

Στόχος 4: Ποιοτική Εκπαίδευση. Εξασφαλίζουμε ίση πρόσβαση σε ποιοτική εκπαίδευση για όλα τα παιδιά, δίνοντάς τους τα απαραίτητα εφόδια για το μέλλον που ονειρεύονται.

Στόχος 7: Φθηνή και Καθαρή Ενέργεια. Αυτοπαράγουμε την ενέργεια που καταναλώνουμε σε ένα μεγάλο μέρος των δομών μας.

Στόχος 10: Λιγότερες Ανισότητες. Στηρίζουμε παιδιά ανεξαρτήτως φύλου, θρησκείας και εθνικότητας.

Στόχος 16: Ειρήνη, Δικαιοσύνη και Ισχυροί Δεσμοί. Προωθούμε θεσμικές αλλαγές για την αποϊδρυματοποίηση και την Παιδική Προστασία στην Ελλάδα.

 

Τελευταία άρθρα