ΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑ
Eshop

Reaching for the stars

Το 2014, η Voula McLaughlin και ο Anastasios Moussas από το Τορόντο, με αγάπη για την πατρίδα τους και διάθεση να υποστηρίξουν τα πιο αδύναμα παιδιά, αγκάλιασαν το έργο μας και ξεκίνησαν ένα ξεχωριστό ταξίδι ανθρωπιάς, ευαισθησίας και αλληλεγγύης.

Κάθε χρόνο διοργάνωναν μία μεγάλη εκδήλωση στο Τορόντο με τη συμμετοχή δεκάδων ομογενών μας και στόχο την υποστήριξη στην αρχή μίας οικογένειας και στη συνέχεια τριών οικογενειών SOS στα Παιδικά Χωριά SOS στη Βάρη, στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης, στο Ηράκλειο Κρήτης καθώς και των βρεφών στον Ξενώνα Βρεφών SOS στο Μαρούσι.

Το 2018 δημιουργήθηκε το Reaching for the Stars Children’s Foundation με Ιδρύτρια και Πρόεδρο την Voula McLaughlin και Μέλη τους Dimitri Michalopoulos, Anastasios Moussas και Zoe Karasavvidis. Η υποστήριξη όλης αυτής της ομάδας ήταν ακόμα μεγαλύτερη, ακόμα πιο δυνατή.

Με το ξεκίνημα της πανδημίας πολλοί πιστέψαμε ότι η μεγάλη εκδήλωση που κάθε Νοέμβριο διοργάνωνε το Reaching for the Stars Children’s Foundation, φέτος δεν θα γινόταν. Όμως, η Βούλα, ο Τάσος, ο Δημήτρης και η Ζωή είχαν άλλη άποψη. Με ενθουσιασμό αποφάσισαν ότι η φετινή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αλλά με έναν διαφορετικό τρόπο

Δημιούργησαν μία ασφαλή διαδικτυακή έκδοση την οποία ονόμασαν “Consciously Connected” η οποία περιείχε όλη την επτάχρονη μεταξύ μας σχέση, την πορεία των παιδιών, τις προοπτικές τους, τα όνειρά τους αλλά και πολλές θεματικές από την Ελλάδα μας, από μαγειρική μέχρι τοποθεσίες και μέσα από αυτή, ένα κανάλι δωρεών και δημοπρασίας ειδών.

Το μήνυμα της ενέργειας ήταν ξεκάθαρο: «κάτω από αυτές τις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες δεν μπορούμε να αφήσουμε τα παιδιά μας στην “αναμονή” γιατί τώρα μας χρειάζονται περισσότερο από ποτέ και πρέπει να σταθούμε δίπλα τους».

Το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό, όχι μόνο όσον αφορά το οικονομικό σκέλος, καθώς συγκεντρώθηκαν 77.000 CAD, αλλά πολύ περισσότερο λόγω της μεγάλης συμμετοχής των ομογενών μας που έδειξε ότι παραμένουν δίπλα μας κάτω από οποιεσδήποτε δύσκολες συνθήκες

Τους ευχαριστούμε όλους.

 

 

 

 

Τελευταία άρθρα