ΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑ
Eshop
Δωρεά στη μνήμη

Δωρεά στη μνήμη

Είναι πολύ συγκινητικό όταν σε δύσκολες στιγμές, όπως η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου, πολλοί φίλοι και υποστηρικτές μας συνδέουν την ιερή μνήμη του αγαπημένου τους προσώπου με το πιο ευγενικό από τα συναισθήματα, τον ανθρωπισμό προς τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

 

Αν θέλεις να κάνεις μία δωρεά σε μνήμη, μπορείς να καταθέσεις τη δωρεά σου στον παρακάτω σύνδεσμο.

Αν θέλεις να ενημερώσουμε την οικογένεια του θανόντος για την κίνησή σου αυτή, παρακαλούμε πολύ να αναφέρεις στο ειδικό πεδίο «Σχόλια» το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνση του άμεσου συγγενή καθώς και να μας διευκρινίσεις αν θέλεις να αναφέρουμε το ποσό της δωρεάς σου ή όχι.

 

Κάνε τη δωρεά σου εδώ

Δωρεά αντί στεφάνων

 

Αν έχεις χάσει ένα αγαπημένο σου πρόσωπο και θέλεις αντί στεφάνων, να προτείνεις στους συγγενείς και φίλους σου να καταθέσουν δωρεές στα Παιδικά Χωριά SOS, μπορούμε να στείλουμε ένα συνάδελφό μας με ένα κουτί  συλλογής χρημάτων. Για κάθε δωρεά, εκδίδεται απόδειξη είσπραξης δωρεάς την οποία μαζί με μία ευχαριστήρια επιστολή στέλνουμε σε κάθε δωρητή. Παράλληλα, ενημερώνουμε και εσένα για τις συνολικές δωρεές που κατατέθηκαν στη μνήμη του θανόντα.

Αν λοιπόν επιθυμείς να προτείνεις στους συγγενείς και φίλους σου να κάνουν δωρεές αντί στεφάνων, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο 210 3313661 ή στο email: sosathens@sos-villages.gr

Σ’ευχαριστούμε θερμά για τη σκέψη.