ΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑ
Eshop
Δωρέα Χαράς

Δωρεά χαράς

Αν σκέφτεσαι να κάνεις ένα διαφορετικό «δώρο» με την ευκαιρία κάποιου ευχάριστου γεγονότος όπως π.χ. ενός γάμου φίλων σου, μίας βάπτισης, γενεθλίων ή γιορτής φίλων σου, μπορείς να κάνεις μία δωρεά χαράς ενισχύοντας παράλληλα το έργο μας.

 

Μπορείς να κάνεις τη δωρεά σου στον παρακάτω σύνδεσμο.

Αν θέλεις να ενημερώσουμε το ζευγάρι, τους γονείς ή τον εορτάζοντα για την κίνησή σου αυτή, παρακαλούμε πολύ να αναφέρεις στο ειδικό πεδίο «Σχόλια» το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνσή τους καθώς και να μας διευκρινίσεις αν θέλεις να αναφέρουμε το ποσό της δωρεάς σου ή όχι.

 

Κάνε τη δωρεά σου εδώ

 

Σίγουρα θα ξαφνιάσεις ευχάριστα τους φίλους σου και ταυτόχρονα θα βοηθήσεις τα παιδιά που ζουν και μεγαλώνουν στα Παιδικά Χωριά SOS!

Δωρεά με την ευκαιρία γάμου ή βάπτισης

 

Αν ετοιμάζεσαι να παντρευτείς ή να βαπτίσεις το παιδί σου και θέλεις να ενισχύσεις το έργο μας, μπορείς να προτείνεις στους καλεσμένους σας αντί για δώρο να προσφέρουν χρηματική δωρεά για την ενίσχυση του έργου μας.

Συνδυάζεις έτσι ένα τόσο χαρμόσυνο και σημαντικό γεγονός στη ζωή σου με τη βοήθεια και υποστήριξη των παιδιών που μεγαλώνουν στα Παιδικά Χωριά SOS.

Μπορούμε είτε να στείλουμε ένα συνάδελφό μας με ένα κουτί συλλογής χρημάτων να παραστεί την ώρα του γάμου ή της βάπτισης ή να σου δώσουμε τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο θα μπορούν οι καλεσμένοι σας να καταθέσουν τη δωρεά τους. Για κάθε δωρεά, εκδίδεται απόδειξη είσπραξης δωρεάς την οποία μαζί με μία ευχαριστήρια επιστολή στέλνουμε σε κάθε δωρητή. Παράλληλα, ενημερώνουμε εσένα για τις συνολικές δωρεές που κατατέθηκαν.

Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο 210 3313661 ή στο email sosathens@sos-villages.gr και να σου δώσουμε περισσότερες πληροφορίες.