ΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑ
Eshop

Νέα Σχολικά Είδη από τα Παιδικά Χωριά SOS

Τα Παιδικά Χωριά SOS δημιουργούν για πρώτη φορά μοναδικά σχολικά είδη, σε συνεργασία με την εταιρεία – ηγέτη στην παραγωγή χαρτικών ειδών γραφής και αρχειοθέτησης στην Ελλάδα, την SKAG, με σκοπό την ενίσχυση του έργου τους.

Η σειρά σχολικών ειδών διατίθεται προς πώληση από το e-shop των Παιδικών Χωριών SOS και είναι έτοιμη να συνοδεύσει τους μαθητές σε μια μαγική σχολική χρονιά. Περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία από τα βασικά είδη που μπορούν να χρειαστούν τα παιδιά σε επίπεδο τετραδίων και αρχειοθέτησης, όπως το κλασικό μπλε τετράδιο της SKAG, τετράδια με εικαστικό στο εξώφυλλο, τετράδια σπιράλ 2 θεμάτων και 3 θεμάτων, μπλοκ, κλασέρ, ντοσιέ με λάστιχο. Όλα είναι άριστης ποιότητας, ενώ έχουν δημιουργηθεί με απεριόριστη αγάπη προς τα παιδιά.

Σκοπός της πρωτοβουλίας αυτής είναι η ενίσχυση του πολύτιμου έργου του Οργανισμού, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των παιδιών και οικογενειών σε κρίση που υποστηρίζονται σε σταθερή βάση από τα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS σε όλη την Ελλάδα.

Όσον αφορά τη διάθεση των προϊόντων σε φυσικά καταστήματα, το ευρύ κοινό θα μπορεί να τα προμηθευτεί από επιλεγμένα super market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, καθώς και από τα γραφεία των Παιδικών Χωριών SOS στην Αθήνα, Καρ. Σερβίας 12-14, και τη Θεσσαλονίκη, Ερμού 10.

Ο Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS, Γιώργος Πρωτόπαπας, δήλωσε σχετικά: «Η έναρξη της σχολικής χρονιάς είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίοδος για παιδιά και γονείς. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για πρώτη φορά έχουμε τη δυνατότητα ως Οργανισμός να διαθέτουμε σχολικά είδη και μάλιστα με την υψηλή ποιότητα της SKAG. Ευχαριστούμε θερμά την ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ που αγκάλιασε αυτήν την πρωτοβουλία μας περιλαμβάνοντας τα είδη μας σε επιλεγμένα καταστήματά του, ώστε οι καταναλωτές να μπορούν να τα βρουν εύκολα».

Ας μετατρέψουμε τη φετινή σχολική χρονιά σε ένα ξεχωριστό ταξίδι προσφοράς, ευαισθητοποιώντας παράλληλα τα παιδιά γύρω από θέματα αλληλεγγύης και προσφοράς και ας γεμίσουμε με αισιοδοξία όσους το έχουν ανάγκη.

Μπορείτε να βρείτε τα σχολικά είδη, εδώ.

Τελευταία άρθρα