ΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑ
Eshop
Σχόλια και παράπονα

Σχόλια και παράπονα

Τα Παιδικά Χωριά SOS, σύμφωνα με την πάγια πολιτική τους κατά της βίας και της παρενόχλησης, δηλώνουν ότι δεν αποδέχονται καμία μορφή ανάρμοστης συμπεριφοράς, σεξουαλικής παρενόχλησης / κακοποίησης / εκμετάλλευσης και εκφοβισμού, καθώς επίσης καμία πράξη μη σεξουαλικής μορφής κατάχρησης εξουσίας, κακής διαχείρισης και απάτης από οποιονδήποτε από τους εργαζομένους και το σχετικό προσωπικό, εναντίον οποιουδήποτε ατόμου ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου, σεξουαλικότητας, αναπηρίας, θρησκείας ή καταγωγής. Επομένως, παρακαλούμε να αναφέρεις οποιοδήποτε περιστατικό ή παράπονο σχετικά με τα παραπάνω, εδώ.

Συμπλήρωσε την φόρμα


Τα σχόλια και τα παράπονα μπορούν να αναφέρονται ανώνυμα, χωρίς να προσδιοριστεί το όνομα ή τα στοιχεία επικοινωνίας σου. Ωστόσο, σε ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση που παρέχεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία και τα στοιχεία επικοινωνίας, θα είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στα σχόλια πολύ πιο αποτελεσματικά.
* Υποχρεωτικό πεδίο

Επιβεβαιώνουμε ότι η υποβολή της αναφοράς δεν θα έχει αντίκτυπο στο συμβαλλόμενο μέλος και θα αντιμετωπίζεται εμπιστευτικά.

Κανονισμοί Προστασίας Δεδομένων και συγκατάθεση σχετικά με: Τα προσωπικά δεδομένα μου δε θα διαβιβαστούν ποτέ και σε καμία περίπτωση σε τρίτους, εκτός εάν αυτό ζητηθεί με βάση τον νόμο από δικαστική αρχή.