ΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑ
Eshop

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν τα Παιδικά Χωριά SOS και το Πανεπιστήμιο Πατρών

Την Τρίτη 11 Ιουνίου 2024 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Πανεπιστημίου Πατρών η τελετή υπογραφής του Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου Πατρών και των Παιδικών Χωριών SOS.

 

Το μνημόνιο υπέγραψαν ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, Καθηγητής κος Χρήστος Ι. Μπούρας, και η Πρόεδρος των Παιδικών Χωριών SOS, κα Ειρήνη Βαλμά.

 

Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης, από πλευράς του Πανεπιστημίου, η Αντιπρύτανις Φοιτητικής Μέριμνας, κα Ελένη Ν. Αλμπάνη, η Πρόεδρος του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας, Καθηγήτρια κυρία Άννα Φτερνιάτη, ο Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας, κος Ιωάννης Δρίτσας και ο Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πατρών και Αστυνομικός Υποδιευθυντής, κος Χαράλαμπος Σφέτσος.

 

Από την πλευρά των Παιδικών Χωριών SOS συμμετείχαν o Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού, κος Γιώργος Πρωτόπαπας, και η Υπεύθυνη των Προγραμμάτων Πελοποννήσου, κα Κατερίνα Παπαθεοφίλου.

 

Σκοπός του Μνημονίου είναι η συνεργασία των δύο φορέων σε υπάρχοντα και νέα ακαδημαϊκά προγράμματα, η συνεργασία των ερευνητικών ομάδων και εργαστηρίων, καθώς και η περαιτέρω ανάπτυξη κοινών ερευνητικών δραστηριοτήτων και τεχνογνωσίας, και οι εκπαιδευτικές επισκέψεις, με στόχο την προώθηση της επιστημονικής έρευνας, της διδασκαλίας και της αντίστοιχης διοικητικής οργάνωσης. Επιπλέον, η από κοινού διοργάνωση επιστημονικών και ερευνητικών δραστηριοτήτων, όπως συνέδρια, ημερίδες, κτλ, και η από κοινού υποβολή ερευνητικών προτάσεων, καθώς και οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα που αποβλέπει στο κοινό όφελος των δύο φορέων.

 

Τελευταία άρθρα