ΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑ
Eshop

AEGEAN Santa Crew: H AEGEAN δίπλα μας και τα Χριστούγεννα

Περισσότεροι από 140 εργαζόμενοι – εθελοντές της AEGEAN ταξίδεψαν την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, ταυτόχρονα, σε 8 πόλεις της Ελλάδας για να επισκεφτούν 17 ιδρύματα και δομές παιδικής προστασίας και φροντίδας ηλικιωμένων, να τους χαρίσουν δώρα και να περάσουν δημιουργικό χρόνο μαζί τους φτιάχνοντας χριστουγεννιάτικα στολίδια εμπνευσμένα από τη συλλογή έργων τέχνης του Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή.

 

Στα Παιδικά Χωριά SOS, είχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε 30 από τα μέλη του «AEGEAN Santa Crew» σε δύο προγράμματά μας, στο Παιδικό Χωριό SOS στο Ηράκλειο Κρήτης και στο Παιδικό Χωριό SOS Θράκης στην Αλεξανδρούπολη, δίνοντας χαρά και δώρα στα παιδιά. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα δύο αυτά προγράμματα υπάρχουν Σπίτια SOS που έχουν χτιστεί αποκλειστικά με τη συμβολή των επιβατών της AEGEAN και της ίδιας της εταιρίας.

 

Φέτος, η συγκεκριμένη εκδήλωση σήμαινε ακόμα περισσότερα για εμάς, αφού οι άνθρωποι της AEGEAN που βρέθηκαν στην Αλεξανδρούπολη επισκέφθηκαν και το 10ο Δημοτικό Παλαγίας Θράκης, ένα από τα σχολεία που υλοποιήσαμε, με δωρεά της AEGEAN, το σημαντικό πρόγραμμα ψυχοκοινωνικής υποστήριξης εκπαιδευτικών, γονέων και παιδιών που επλήγησαν με τις πυρκαγιές του Έβρου, τον περασμένο Αύγουστο.

 

Φέτος, η χαρά μας ήταν “τριπλή” και ευχόμαστε πολλά ακόμα μίλια αγάπης. 

 

 

 

Τελευταία άρθρα