ΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑ
Eshop

Συνάντηση με την Υφυπουργό Ψυχικής Υγείας για την καταπολέμηση των συνεπειών της πανδημίας

Την Τρίτη, 3 Νοεμβρίου, ο Πρόεδρος του Διοικητικού μας Συμβουλίου Καθηγητής Κωνσταντίνος Ν. Συρίγος και η Αντιπρόεδρός μας κα. Αλεξάνδρα Κοντέλλη συναντήθηκαν στο Υπουργείο Υγείας με την Υφυπουργό Ψυχικής Υγείας κα Ζωή Ράπτη. Στη συνάντηση συζητήθηκαν σημαντικά και ουσιαστικά θέματα για την αντιμετώπιση των συνεπειών του Covid-19 και της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης που επηρεάζει την ψυχική υγεία ευάλωτων οικογενειών.

Στη συνάντηση αναφερθήκαμε και στη συνεργασία που έχουμε με Δήμους και Περιφέρειες με σκοπό την υποστήριξη και ενδυνάμωση ευάλωτων οικογενειών, την διασφάλιση της πρόσβασής τους σε ποιοτικές ψυχοκοινωνικές υπηρεσίες, καθώς και την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και «καλών πρακτικών» με σκοπό τη βελτίωση των δεξιοτήτων του επαγγελματικού προσωπικού που ασχολείται με το παιδί.

Η Υφυπουργός, έχοντας πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, εξέφρασε την επιθυμία να συζητήσουμε μία ευρύτερη συνεργασία μεταξύ των Παιδικών Χωριών SOS και της Διεύθυνσης Ψυχικής Υγείας για την καταπολέμηση των συνεπειών της πανδημίας αλλά και της ενδυνάμωσης των οικογενειών που πλήττονται από αυτή.

 

Τελευταία άρθρα