ΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑ
Eshop

Aegean Airlines

14 χρόνια συνεχούς υποστήριξης

 

Από τον Σεπτέμβριο του 2008 έχει ξεκινήσει μία βαθιά ανθρώπινη και πολύτιμη σχέση και συνεργασία ανάμεσα στην AEGEAN και στα Παιδικά Χωριά SOS με την υποστήριξη χιλιάδων επιβατών της AEGEAN και των πληρωμάτων της.

Είναι μία κίνηση και μία συνέργεια σε κοινωνικό και εταιρικό επίπεδο που δύσκολα βρίσκεις όμοιό της σε όλο τον κόσμο. Όλα αυτά τα χρόνια, στο κάλεσμα της AEGEAN για ενίσχυση του έργου μας έχουν ανταποκριθεί περισσότεροι από 650.000 επιβάτες της και από κοινού μας έχουν προσφέρει το συνολικό ποσό των 2.600.000 ευρώ που αντιστοιχεί σε σημαντικά έργα στο Παιδικό Χωριό SOS Θράκης, στο Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης, στον Ξενώνα Βρεφών SOS στην Αθήνα αλλά και στην υποστήριξη της λειτουργίας μας στα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης στη χώρα μας και στην περίοδο της πανδημίας του Covid-19.

Ο μακροχρόνιος δεσμός που έχει δημιουργηθεί ανάμεσά μας δυναμώνει και διευρύνεται καθημερινά Η σπουδαιότητα αυτής της υποστήριξης αποτυπώνεται στον ψυχισμό των παιδιών, στις συνθήκες ασφάλειας και ελπίδας που τους δημιουργούνται και συγχρόνως στην ψυχική δύναμη που λαμβάνουμε εμείς για τη συνέχιση το έργου μας και την προσπάθεια που κάνουμε ώστε κανένα παιδί να μη μεγαλώνει μόνο του.