ΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑ
Eshop

Aegean Airlines

Επίσημος Χορηγός Αερομεταφορών των Παιδικών Χωριών SOS και πολύτιμος συνοδοιπόρος στο ταξίδι της ζωής των παιδιών μας

 

Από τον Σεπτέμβριο του 2008 έχει ξεκινήσει μία βαθιά ανθρώπινη και πολύτιμη σχέση και συνεργασία ανάμεσα στην AEGEAN και στα Παιδικά Χωριά SOS με την υποστήριξη χιλιάδων επιβατών της AEGEAN αλλά και της ίδιας της εταιρείας.

Είναι μία κίνηση και μία συνέργεια σε κοινωνικό και εταιρικό επίπεδο που δύσκολα βρίσκεις όμοιά της σε όλο τον κόσμο. Κάθε φορά που κλείνετε ένα εισιτήριο μέσα από το www.aegeanair.com, μπορείτε να προσφέρετε 2€ στα Παιδικά Χωριά SOS και η AEGEAN επιβραβεύει την κίνησή σας προσφέροντας άλλα 2€.

Όλα αυτά τα χρόνια, στο κάλεσμα της AEGEAN για ενίσχυση του έργου μας, έχουν ανταποκριθεί περισσότεροι από 650.000 επιβάτες της και από κοινού, μας έχουν προσφέρει ποσό άνω των 2.600.000€ που αντιστοιχεί σε σημαντικά έργα στο Παιδικό Χωριό SOS Θράκης, στο Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης, στον Ξενώνα Βρεφών SOS στην Αθήνα, αλλά και στην υποστήριξη της λειτουργίας μας στα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης στη χώρα μας και στην περίοδο της πανδημίας του Covid-19.

Επίσης, ένας ακόμη τρόπος ενίσχυσης του έργου μας τα τελευταία χρόνια, γίνεται μέσω της δωρεάς μιλίων από το πρόγραμμα επιβράβευσης Miles+Bonus. Στο τέλος κάθε ημερολογιακού έτους, η AEGEAN μετατρέπει σε οικονομική αξία το συνολικό ποσό των μιλίων εξαργύρωσης που έχουν δωρίσει τα μέλη του προγράμματος, μέσω της ενότητας «Δωρεά μιλίων σε ΜΚΟ» στην ιστοσελίδα της εταιρίας.

Ο μακροχρόνιος δεσμός που έχει δημιουργηθεί ανάμεσά μας δυναμώνει και διευρύνεται καθημερινά ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες και πρωτόγνωρες συγκυρίες για όλη την κοινωνία μας. Η σπουδαιότητα αυτής της υποστήριξης αποτυπώνεται στον ψυχισμό των παιδιών, στις συνθήκες ασφάλειας και ελπίδας που τους δημιουργούνται και συγχρόνως στην ψυχική δύναμη που λαμβάνουμε εμείς για τη συνέχιση το έργου μας και την προσπάθεια που κάνουμε ώστε κανένα παιδί να μη μεγαλώνει μόνο του.