ΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑ
Eshop
Ουκρανία: επείγουσα έκκληση βοήθειας

Ουκρανία: επείγουσα έκκληση βοήθειας

Βοήθησε τα παιδιά και τις οικογένειες στην Ουκρανία

Ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει στην Ουκρανία είναι ο εφιάλτης που έχει γίνει πραγματικότητα. 18 εκατομμύρια άνθρωποι χρειάζονται βοήθεια και προστασία. Στα Παιδικά Χωριά SOS έχουμε σχεδιάσει ένα Πρόγραμμα Έκτακτης Βοήθειας για την υποστήριξη των 177 παιδιών και οικογενειών που προστατεύουμε μέσω των προγραμμάτων μας στην Ουκρανία, των 64.000 παιδιών που βρίσκονται σε αναδοχή και συγγενική αναδοχή, και  των 98.000 παιδιών που μεγαλώνουν σε οικοτροφεία και ιδρύματα, παρέχοντάς τους τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, ψυχοκοινωνική υποστήριξη και μετεγκατάσταση σε ασφαλείς χώρους. Οι άνθρωποί μας βρίσκονται στο πεδίο και εργάζονται εντατικά για να κρατήσουν τις οικογένειες ενωμένες και να εξασφαλίσουν ένα περιβάλλον προστασίας για τα ασυνόδευτα παιδιά που μετακινούνται σε ασφαλείς περιοχές.

Αισθανόμαστε όλοι αβοήθητοι και θέλουμε να σταματήσει ο πόλεμος.
Η πρώτη μας προτεραιότητα είναι να προστατεύσουμε όσα περισσότερα παιδιά μπορούμε. Θέλουμε τα παιδιά να μεγαλώνουν χωρίς μίσος.

Serhii Lukashov, Γενικός Διευθυντής, Παιδικά Χωριά SOS Ουκρανίας

Θέλουμε να εγγυηθούμε την προστασία των παιδιών που ήταν στη φροντίδα μας πριν ξεσπάσει ο πόλεμος. Ήδη αναλάβαμε τη μετεγκατάσταση στα Παιδικά Χωριά SOS της Πολωνίας των περισσότερων οικογενειών από τα προγράμματά μας στο Μπρόβαρυ και το Λουχάνσκ, ενώ σε ετοιμότητα βρίσκονται και τα Παιδικά Χωριά SOS της Ρουμανίας. Η παρουσία μας στην Ουκρανία μάς επιτρέπει να ενεργούμε γρήγορα για την προστασία των παιδιών και τη διασφάλιση της ενότητας των οικογενειών. Σε καταστάσεις τόσο κρίσιμες όπως αυτή, δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Οι άνθρωποί μας ήδη εργάζονται ακούραστα για να επεκτείνουμε τη δράση μας πέρα από τα μόνιμα προγράμματά μας και να προσφέρουμε τη βοήθειά μας στις χιλιάδες οικογένειες που μας έχουν τώρα ανάγκη.

Γίνε μέρος αυτής της προσπάθειας και βοήθησε τώρα τα παιδιά και τις οικογένειες της Ουκρανίας.

Κάνε μία δωρεά


Τα στοιχεία μου

Τρόποι Πληρωμής

Για την πληρωμή μέσω του συστήματος IRIS online payments, θα μεταφερθείτε αυτόματα μετά την υποβολή της φόρμας.

Για την πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, θα μεταφερθείτε αυτόματα μετά την υποβολή της φόρμας.

Χρειάζεσαι βοήθεια;

Είμαστε εδώ για να σου δώσουμε όποια πληροφορία ή διευκρίνηση χρειάζεσαι.
Γραφείο Αθήνας: 210 3313661-3
Γραφείο Θεσσαλονίκης: 2310 226644