ΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑ
Eshop

Η ξεχωριστή Πρωτοχρονιά του νέου Περιφερειάρχη Αττικής στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης

Η νέα χρονιά ξεκίνησε με μία ξεχωριστή επίσκεψη στο Παιδικό Χωριό SOS στη Βάρη. Ήταν μεγάλη χαρά για τα παιδιά και τους συνεργάτες μας να περάσουν την αλλαγή του χρόνου με τον νέο Περιφερειάρχη, Νίκο Χαρδαλιά, και την οικογένειά του σε ένα από τα σπίτια του Χωριού και να υποδεχθούν το 2024, με δώρα, ευχές, χαρά και αισιοδοξία.

Εμφανώς συγκινημένος, ο Περιφερειάρχης Αττικής έπαιξε με τα παιδιά, μίλησε μαζί τους για το σχολείο και για τα ενδιαφέροντά τους και όλοι μαζί έκοψαν τη βασιλόπιτα. “Η πιο όμορφη Πρωτοχρονιά στο πιο ζεστό σπίτι. Μακριά από συγγενείς και φίλους, αλλά κοντά στις μοναδικές αγκαλιές των παιδιών της μεγάλης οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS. Είμαι πολύ χαρούμενος που η πρώτη βασιλόπιτα που κόβω, ως Περιφερειάρχης, είναι για τα παιδιά” ανέφερε ο κύριος Χαρδαλιάς, ενώ αντάλλαξε δώρα και ευχές με τον 15χρονο Ματθαίο, τη 14χρονη Μαρία που είχε και τα γενέθλιά της, τον Γιώργο, τον Παντελή, τον 9χρονο Στέλιο, αλλά και όλο το προσωπικό του Χωριού μας.

Ευχαριστούμε για αυτή την ιδιαίτερα σημαντική πρωτοβουλία που αναδεικνύει τη σπουδαιότητα της ζεστασιάς του σπιτιού και της «οικογένειας» των Παιδικών Χωριών SOS.

Τελευταία άρθρα