ΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑ
Eshop

Ξεχωριστό παρών έδωσαν τα Παιδικά Χωριά SOS στο 6ο Συνέδριο για τις Καλές Πρακτικές στην Εξυπηρέτηση Πελατών

Το παρών έδωσαν τα Παιδικά Χωριά SOS στο 6ο Συνέδριο για τις Καλές Πρακτικές στην Εξυπηρέτηση Πελατών που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Μαρτίου, υπό την Αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών, στο Αμφιθέατρο OTEAcademy.

Σε μια πρωτότυπη παρουσίαση με τον τίτλο «Εξυπηρέτηση….από καρδιάς» τα Παιδικά Χωριά SOS παρουσίασαν τη δική τους προσέγγιση στην εξυπηρέτηση πελατών, που δεν είναι άλλοι από τους δωρητές, με την υποστήριξη των οποίων καλύπτονται οι ανάγκες των προγραμμάτων της οργάνωσης σε όλη την Ελλάδα.

Οι εκπρόσωποι των Παιδικών Χωριών SOS κα Έλσα Σταθοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Εύρεσης Πόρων, και κ.κ. Στράτος Ψας, Συντονιστής Αποθήκης, και Ανδρέας Τσιούνης, Βοηθός Αποθήκης, παρουσίασαν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στην εξυπηρέτηση των δωρητών, τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται απαιτητικές περιπτώσεις αλλά και την ομορφιά του να εργάζεσαι για κάτι που ξεπερνά τα στενά όρια του προσωπικού συμφέροντος: για έναν καλύτερο κόσμο για τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Τελευταία άρθρα