ΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑ
Eshop

Περήφανοι για τις επιτυχίες των παιδιών μας

Ο Nίκος* και η Μαρία* μεγάλωσαν στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου. Ο Νίκος* πήρε φέτος το πτυχίο του από το Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας και ετοιμάζεται να ξεκινήσει το μεταπτυχιακό του στο ΕΚΠΑ, ενώ η Μαρία* πρόσφατα ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές, στην επιστήμη της Κοινωνιολογίας, στο Πανεπιστήμιο του Ρότερνταμ και ήδη έχει ξεκινήσει να εργάζεται στον τομέα που παντα ονειρευόταν.

Η Μερσίνα μεγάλωσε στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης. Πρόσφατα, ολοκλήρωσε τις σπουδές της και πήρε το πτυχίο της από το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας. Στην τελετή απονομής, όπως κάθε φορά, βρέθηκαν και οι παιδαγωγοί του Χωριού, όπου τη χειροκρότησαν συγκινημένοι.

Συγχαρητήρια και στα παιδιά των Κέντρων μας, που πέρασαν φέτος στις Πανελλήνιες. Η Ηλιάνα και η Άρτεμις είναι δύο από τα παιδιά που κατάφεραν να περάσουν στις σχολές της επιλογής τους και ετοιμάζονται να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα στο Τμήμα Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου και στο Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, αντίστοιχα.

Μπράβο σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλαν, καθώς και στους εκπαιδευτικούς, που με θέληση και υπομονή στέκονται δίπλα τους, βοηθώντας τα να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και να πετύχουν τους στόχους τους.

 

* τα ονόματα έχουν τροποποιηθεί για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων

Τελευταία άρθρα