ΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑ
Eshop

Πρωτοχρονιάτικες ευχές στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας από τα παιδιά μας

Τις ευχές τους για το νέο έτος 2024 απέδωσε – κατ’ έθιμο – στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η πολιτική, στρατιωτική και θρησκευτική ηγεσία της χώρας, αλλά και τα παιδιά μας.

Ήταν μεγάλη χαρά και τιμή, τα παιδιά μας να παραβρεθούν, έπειτα από πρόσκληση της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, την Πρωτοχρονιά στο Προεδρικό Μέγαρο, για τις ευχές του νέου έτους. Τα παιδιά έφτασαν στο Προεδρικό Μέγαρο, συνοδεία του Γενικού Γραμματέα των Παιδικών Χωριών SOS, Κωνσταντίνο Σουρίκα, και του Γενικού Διευθυντή των Παιδικών Χωριών SOS, Γιώργο Πρωτόπαπα, όπου τα υποδέχθηκε η Πρόεδρος και αντάλλαξαν δώρα, ευχές και φωτογραφήθηκαν μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Προεδρικού Μεγάρου.

Εν συνεχεία, Πρόεδρος και παιδιά επισκέφθηκαν πεζή την Προεδρική Φρουρά, όπου τους υποδέχθηκε ο διοικητής της, συνταγματάρχης Ηλίας Καρμίρης. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχήθηκε, να πάνε όλα καλά για τον τόπο και εξήγησε στα παιδιά τη λειτουργία της Προεδρικής Φρουράς και τη σημασία του εύζωνα. Η συνάντηση έκλεισε με την κοπή της βασιλόπιτας και τα παιδιά αποχώρισαν με μία ξεχωριστή εμπειρία, αναμνηστικά δώρα, αλλά και με το φλουρί, το οποίο κέρδισαν στην κοπή της πίτας.

Τελευταία άρθρα