ΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑ
Eshop

Τα Παιδικά Χωριά SOS απένειμαν τον τίτλο του «Μεγάλου Ευεργέτη» στην εταιρία Cetracore-Jetoil

Στις 20 Σεπτεμβρίου 2023, τα Παιδικά Χωριά SOS απένειμαν στην εταιρία Cetracore-Jetoil τον τίτλο του «Μεγάλου Ευεργέτη» του Σωματείου, για την υποστήριξη της στο έργο μας. Η απονομή πραγματοποιήθηκε στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου στη Θεσσαλονίκη, από τον Πρόεδρο των Παιδικών Χωριών SOS, κύριο Αντώνη Αλακιώτη. Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε εκ μέρους της Cetracore Jetoil, ο κύριος Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης, Διευθυντή  of Institutional Affairs.

 

Η Cetracore Jetoil, μέσω της δωρεάς 60.000 λίτρων πετρελαίου θέρμανσης, μας έδωσε τη δυνατότητα να θερμάνουμε για τις χρονιές 2021 και 2022 το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου. Τέτοιες, «ζεστές» πράξεις αγάπης βοηθάνε να συνεχίζουμε το έργο μας και να προσφέρουμε αγάπη, ασφάλεια και οικογενειακή ζεστασιά σε κάθε παιδί που είχε την ατυχία να τα στερηθεί κάποια στιγμή της ζωής του.

 

Στην απονομή, παρευρέθηκαν επίσης το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των Παιδικών Χωριών SOS, κύριος Σωκράτης Ουζούνογλου, ο Διευθυντής του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου, Ηλίας Δροσάκης, ο πρώην Διευθυντής του Παιδικού Χωριού SOS, κύριος Άκης Δρεπανίδης και η Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Cetracore Jetoil, κυρία Φανή Αθανασιάδου. Κατά την επίσκεψη στο Παιδικό Χωριό SOS, οι προσκεκλημένοι ξεναγήθηκαν στους χώρους και γνώρισαν το προσωπικό και τα παιδιά που μεγαλώνουν στο Χωριό, οι οποίοι τους ευχαρίστησαν για τη ζεστασιά που τους προσέφεραν τους δύο αυτούς χειμώνες.

Τελευταία άρθρα