ΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑ
Eshop

Τα παιδιά μας βράβευσαν τους αθλητές της Ολυμπιακής Προετοιμασίας 2023-2024 του Ιδρύματος Α. Γ. Λεβέντη

Ήταν μεγάλη χαρά μας να βρεθούμε στον επιβλητικό χώρο του Καλλιμάρμαρου Σταδίου, όπου μας υποδέχθηκαν ο κ. Σπύρος Καπράλος, Πρόεδρος της ΕΟΕ, εκπρόσωποι του Ιδρύματος Α. Γ. Λεβέντη και εκπρόσωποι του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση, για την Τελετή Απονομής Βραβείων Ολυμπιακής Προετοιμασίας 2023-2024 του Ιδρύματος Α. Γ. Λεβέντη και τα παιδιά μας να απονείμουν τα βραβεία σε 34 αθλητές-υποτρόφους του Προγράμματος. Οι αθλητές, παρά τις ιδιαίτερα αυξημένες απαιτήσεις της προ-ολυμπιακής περιόδου, αφιέρωσαν τον χρόνο τους για να μοιραστούν την αγάπη τους για τον αθλητισμό και για να γνωρίσουν τα παιδιά μας, προάγοντας έμπρακτα τις αξίες του Ολυμπισμού και του ευ αγωνίζεσθαι.

 

Τα παιδιά γνωρίστηκαν με τους πρωταθλητές από την Ελλάδα και την Κύπρο, πήραν αυτόγραφα, μοιράστηκαν ιστορίες από τη δική τους προσωπική διαδρομή στον αθλητισμό και δοκίμασαν με ενθουσιασμό αθλήματα, τα οποία συνδέονται με τα Ολυμπιακά Αθλήματα, ειδικά προσαρμοσμένα για παιδιά, μέσω της καθοδήγησης των εξειδικευμένων προπονητών του προγράμματος «Αγαπώ τον Αθλητισμό – Kids Athletics» του Παναθηναϊκού Σταδίου. Κλείνοντας, έλαβαν μετάλλια για τις αθλητικές δραστηριότητες και απένειμαν τα βραβεία στους αθλητές της Ολυμπιακής προετοιμασίας. Μία εξαιρετική διοργάνωση που βοήθησε τα παιδιά να ανακαλύψουν τις δεξιότητές τους, καθώς και τις αξίες του Ολυμπισμού και της αλληλεγγύης.

 

Tο Πρόγραμμα Υποτροφιών Ολυμπιακής Προετοιμασίας του Ιδρύματος Α. Γ. Λεβέντη –ένα Πρόγραμμα που για 25 χρόνια, στηρίζει αδιάλειπτα την προσπάθεια αθλητών και αθλητριών για το Ολυμπιακό όνειρο– με τη συγχρηματοδότηση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και τη στήριξη της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής και του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση, βράβευσε 71 αθλητές/αθλήτριες από 29 ομοσπονδίες με 67 υποτροφίες, στηρίζοντας εκείνους που δίνουν καθημερινά τον επίπονο αγώνα της Ολυμπιακής προετοιμασίας σε Ελλάδα και Κύπρο.

 

Το παρόν, παρά το βεβαρημένο αγωνιστικό τους πρόγραμμα, έδωσαν οι αθλητές: Αγγελάκης Κωνσταντίνος (Επιτραπέζια Αντισφαίριση), Αναστασιάδου Ευαγγελία (Κωπηλασία), Αντωνίου Κάλια (Κολύμβηση), Γκαϊδατζής Πέτρος (Κωπηλασία), Γκολομέεβ Κριστιάν (Κολύμβηση), Γκουντούρα Δώρα (Ξιφασκία), Δημόπουλος Στέφανος (Κανόε Καγιάκ), Εμμανουηλίδου Πολυνίκη (Στίβος), Καλανδαρίδης Γιάννης (Κωπηλασία), Καραϊσκος Παναγιώτης (Μαραθώνιος), Καρδαρά Μαρία (Άρση Βαρών), Κασάπογλου Λίλα (Τραμπολίνο), Κοντού Μιλένα (Κωπηλασία), Κουμπάκης Βασίλης (Γκόλφ), Μαλκογεώργου Σοφία (Καλλιτεχνική Κολύμβηση), Μάρκος Δημήτρης (Κολύμβηση), Μαυρομμάτης Νίκος (Σκοποβολή), Μεσίρη Νάσια (Ενόργανη Γυμναστική), Μίτας Μάκης (Σκοποβολή), Μόσχη Χριστίνα (Σκοποβολή), Μπίλας Στέργιος-Μάριος (Κολύμβηση), Μπούρμπου Χριστίνα (Κωπηλασία), Νάσκαρη Αριάδνη (Μοντέρνο Πένταθλο), Ντουντουνάκη Άννα (Κολύμβηση), Ντούσκος Στέφανος (Κωπηλασία), Ντρισμπιώτη Αντιγόνη (Στίβος), Παλαιοπάνος Θανάσης (Κωπηλασία), Παπαδοπούλου Δήμητρα (Τοξοβολία), Παπακωνσταντίνου Αντώνης (Κωπηλασία), Παπαστάμος Απόστολος (Κολύμβηση), Τελτσίδου Ελισάβετ (Τζούντο), Τσιρίκος Θανάσης (Καταδύσεις), Φίτσιου Ζωή (Κωπηλασία), Χαλκιαδάκης Μπάμπης (Σκοποβολή), Χρήστου Απόστολος (Κολύμβηση).

 

Τελευταία άρθρα