ΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑ
Eshop

Η Four Seasons Astir Palace Hotel στηρίζει το Παιδικό Χωριό SOS Βάρης

Η Four Seasons Astir Palace Hotel στο πλαίσιο των πολλαπλών της δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στήριξε για άλλη μια φορά το Παιδικό Χωριό SOS στη Βάρη.

Την Παρασκευή, 21 Μαΐου 2021, για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Διευθύντρια Ασφαλείας του Ξενοδοχείου Four Seasons Astir Palace Hotel, Χριστίνα Αλεξανδροπούλου, εκπροσωπώντας την εταιρεία, παρέδωσε στο Παιδικό Χωριό SOS στη Βάρη μια ποσότητα ρούχων, παιχνιδιών και ειδών ατομικής καθαριότητας, μεταξύ άλλων.

«Κάθε επιχείρηση και οργανισμός πρέπει να στρέψει την προσοχή του στην κοινωνία και στις ανάγκες της. Οφείλουμε να επιδιώκουμε μόνιμα και όχι μόνο στις γιορτές την ενεργή στήριξη σε ανθρώπους που μας χρειάζονται. Τα παιδιά και η ευτυχία τους, το μέλλον μας, πρέπει να είναι πάντα προτεραιότητά μας» ανέφερε μεταξύ άλλων η κα Αλεξανδρόπουλου που επισκέφθηκε το Παιδικό Χωριό SOS και ενημερώθηκε τόσο για το σύνολο του έργου των Παιδικών Χωριών SOS, όσο και για το πώς έχει επηρεαστεί ο φορέας και η καθημερινότητα των παιδιών λόγω του Covid-19.

Μέσα από αυτή την ενέργεια η Four Seasons Astir Palace Hotel και οι άνθρωποί της είχαν την ευκαιρία να συμβάλουν στη φροντίδα των παιδιών που έχουν ανάγκη, βάζοντας και εκείνοι ένα λιθαράκι στην προσπάθειά μας για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά.

Τελευταία άρθρα